Open Partium University

din 26 februarie

Universitatea Creștină Partium din Oradea lansează programul Open Partium University, în cadrul căruia câteva dintre cursurile specializării de limba și literatura engleză vor deveni deschise pentru toți cei care sunt interesați de tematica acestor cursuri. Persoanele care doresc să frecventeze aceste cursuri pentru a însuși cunoștințe noi sau pentru a aprofunda cunoștințele într-un domeniu anume (cultură, literatură, arte, etc.) în limba engleză sunt așteptați cu drag. Recomandăm această posibilitate mai ales liceenilor din anii terminali, care vorbesc deja limba engleză la un nivel înalt.

Participarea la oricare dintre cursurile oferite este gratuită însă locurile sunt limitate și vor fi ocupate în ordinea înscrierii. O persoană poate să se înscrie la mai multe cursuri. La sfârșitul cursului participanții vor primi o adeverință de absolvire emisă de departamentul de limbă și literatură, specializarea de limba și literatura engleză a Universității Creștine Partium. Vârsta limită de înscriere/participare: min. 16 ani.

Condiții de participare: cunoașterea limbii enlgeze la un nivel avansat (C1, C2), sau cel puțin post-intermediar  (B1,B2, upper-intermediate) este obligatorie!

Cursurile fac parte din planul nostru de învățământ pe semestrul II., în anul universitar 2018, deci Cursurile vor începe din 26 februarie, 2018.

Science Fiction

Profesor: Dr. Bökös Borbála

Nr. de locuri:  10 (în fiecare luni între 14-16), sau 20 (sâmbătă, sub formă de “block courses” , se țin de 3-4 ori pe semestru)

Public Speaking

Profesor: Drd. Szabó Roland

Nr. de locuri:  10 (în fiecare marți între 15-17)

Advanced Grammar Practice

Profesor: Dr. Borbély Julianna

Nr. de locuri:  10 (în fiecare joi între 16-18)

Myths and Literature

Profesor: Dr. Veres Ottilia

Nr. de locuri:  10 (în fiecare miercuri între 14-16)

American Cinema

Profesor: Dr. Călin Dan Dragoş

Nr. de locuri:  10 (în fiecare marți între 17-19)

Art and Culture

Profesor: Dr. Antonia Pop

Nr. de locuri:  10 (în fiecare miercuri între 16-18)

 

Informații și înscriere:

email: partium@partium.ro, telefon: 0745008100

Data limită pentru înscriere: 15 februarie 2018

Pentru mai multe informații vizitați website-ul nostru: http://en.partium.ro/ro

open partium university Huopen partium university Ro

forrás: www.partium.ro