Szakkollégiumi felvételi 2015 ősz

A Janus Pannonius Szakkollégium Angol Szakcsoportjába mától lehet jelentkezni, évfolyamtól függetlenül.

A szakkollégium közösségéhez való csatlakozás elsősorban azokhoz szól, akik bővíteni szeretnék a tudásukat a szakmájukhoz kapcsolódó témákban.

 

Mit jelent ez?


- jelentkezz, ha aktívan részt akarsz venni meghívott előadók (évente kb. 4 személy) előadásain és/vagy workshop-jellegű gyakorlatiasabb szemináriumain.
- jelentkezz, ha a kutatási területeden belül (vagy akár kívül) szívesen kidolgoznál egy témát 10-12 oldalban (ami segít a szakdolgozatod előmenetelében is)
- jelentkezz, ha gyakorlatra és jártasságra akarsz szert tenni előadóként, ugyanis a dolgozatodat be kell mutatnod a Tudományos Diákköri Konferencián (TDK)
- jelentkezz, ha maximálisan ki akarod használni az egyetemi évek nyújtotta lehetőségeket.
- jelentkezz, ha fontos számodra, hogy az önéletrajzod aktív képet mutasson rólad (oklevelet kapsz a részvételek után)
- emellett, igyekszünk bővíteni a lehetőségeken, és külföldi tanulmányi utakat is meg szeretnénk pályázni a jövőben – kizárólag a szakkollégiumos hallgatók részére

Mi a teendőd?

- keress egy témavezető tanárt, aki mentorodként lektorálja, figyelemmel követi és segíti a dolgozatot sikeres kivitelezését. (Csatolva megtalálod a tanárok névsorát és a témakört.)
- feltétlenül töltsd ki és add le a jelentkezési lapot, a kutatási terved rövid ismertetésével (ezt szintén megtalálod csatolva egy kitöltött mintával együtt)
- kövesd a felhívásokat, vegyél részt az előadásokon (az előadók kilétéről és a velük kapcsolatos információról mindig időben tájékoztatva leszel)
- kezd el a kutatásod, és írd meg a dolgozatod

JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: 2015 DECEMBER 4 – szb.roland@yahoo.com
A DOLGOZAT LEADÁSI IDEJÉNEK HATÁRIDEJE: 2016 ÁPRILIS 11 – szb.roland@yahoo.com

 

application-form.doc

forrás: deptenglish.partium.ro