Fél év az Egyesült Királyságban - Dudley

Az Erdélyi Ifjúsági Egyesület féléves lehetőséget kínál fiatalok számára Dudley városába. Dudley West Midlands megyében, Anglia közepén terül el pár órányira Birminghamtől. Dudley igencsak kedvez az utazni vágyóknak, mivel Anglia összes látványossága és London is könnyen megközelíthető. A város híres kulturális életéről, számos színház és mozi ad lehetőséget a kikapcsolódásra. Dudley számos neves iskolának, kollégiumnak és egyetemnek ad otthont, minek következtében rengeteg diák és egyetemista él a városban, így az éjszakai élet sem elhanyagolható. A program 6 hónapos, 2015 Július 10-tól  2016 Január 10-ig, ez idő alatt a jelentkezők nyelvet tanulhatnak, nemzetközi területen szerezhetnek tapasztalatot ifjúsági rendezvények szervezésében és lebonyolításában, továbbá ismerkedhetnek és kapcsolatokat építhetnek. A tevékenység és  a program során a jelentkezőknek Ifjúsági Központokban kell tevékenykedniük, ahol kreativitásukkal és leleményeségükkel támogatják a helyi fiatal közösséget.

Tevékenység:

- szerepvállalás a helyi Ifjúsági Központok tevékenységében, együttműködés a fiatalokkal és az ott dolgozókkal

- együttműködés más önkéntesekkel és tapasztalatcsere, kultúrák megosztása

- aktív részvétel a helyi rendezvényekben (sport, social media, környezetvédelem, aktuális társadalmi kérdések témában)

- új programok, tevékenységek rendezése

- blogok, weboldalak készítése, frissítése, marketing  feladatok ellátása

- saját érdeklődési terület fejlesztése bármilyen témában

 

Elvárások:

- kreativitás, elszántság

- nyitottság

- alap angol nyelvtudás

 

Fontos! Az utazási költséget  és a szállást a fogadó szervezet biztosítja. Havi 140 Euró összegnek megfelelő "zsebpénzt"  kap minden önkéntes, ezen kívül egy másik összeget, ami a havi étkezést fedezi. 

A részletes programról és  még több információról itt olvashatsz (http://ata-ro.eu/hu/aktualis/235-felev-az-egyesuelt-kiralysagban-dudley). Jelentkezésedet az office.ata@gmail.com e-mail címre várjuk (CV és Motivációs Levél) vagy személyesen a székhelyünkön a Kriza János utca, 11.szám alatt. Jelentkezési határidő Március 5.

 

forrás: deptenglish.partium.ro